Despre Noi

Compania de familie “Sădro-Ursu” îşi are rădăcinile în anul 1993, odată cu renaşterea sistemului capitalist în ţară.

Compania a parcurs mai multe etape de dezvoltare, luând diverse forme de activitate: reţea de magazine, baze angro, fabricarea produselor alimentare.

În prezent Compania deţine o fabrică proprie de producere a produselor alimentare şi este în activă creştere privind spre noi orizonturi.


Producere

Tehnologia de producție, implică utilizarea de echipamente și utilaje moderne, care permit obținerea unor produse de calitate înaltă în timp scurt.

De asemenea, calitatea excelentă a produselor sunt garantate și de utilizarea unor ingrediente de înaltă calitate, astfel sunt utilizate: grăunțe de porumb de calitate superioară, nemodificate genetic; ulei de palmier, importat direct de la producători, de cea mai bună calitate din lume; arome naturale și exclusive de la cei mai buni producători Europeni, pentru obținerea unui gust excelent al produsului.

Profesionalismul echipei noastre și utilajele moderne utilizate, permit garantarea unei calități excelente a produsului final și a competitivității acestuia pe piață.